Най-голямата причина за провал е липсата на търпение.  Това,

...
  Най-голямата причина за провал е липсата на търпение.  Това,
Коментари Харесай

30-те минути на ден, които могат да променят живота ти

 

Най-голямата причина за неуспех е неналичието на самообладание.  Това, както и неконтролируемо предпочитание да получите незабавни резултати и да ви се осъществен всички стремежи, са в основата на множеството неуспехи. А действителността е такава, че триумфът изисква време. Големият триумф изисква доста време.

Независимо от това, има метод, който проработва за всеки човек във всяка обстановка. Повечето хора знаят за него, само че не го употребяват. Защо? Много по-добре е да проявиш самообладание и да изчакаш, до момента в който светът падне в краката ти. Светът нормално по никакъв начин не обича да отвръща с реципрочност.

Въоръжете се с простоват способ, който сигурно ще ви донесе триумф. Нарича се „ теорията на 30-те минути “. Предимството му е, че подхожда на всеки и може да се интегрира във всеки график. Основната концепция е в това да вършиме по едно нормално деяние всеки ден в продължение на 30 минути, а след това, за усъвършенстването му, да го усложнявате.

Изглежда доста елементарно и просто, нали? Но ще се изненадате какъв брой доста хора приказват за неговата баналаност, а в никакъв случай не са го пробвали. Например може да отделяте по 30 минути дневно за четене. Ще си кажете „ Безсмислени нелепости “. Но по този начин в границите на година ще сте прочели към 24 книги – а това е повече, в сравнение с някои хора четат за 10 години!

Може да отделяте по половин час да изучавате непознат език, да натрупате опит в сфера, която в бъдеще ще ви бъде от изгода,  да си изградите потребни умения или пък да получите по-задълбочени знания по въпрос, който ви интересува. Използвайте тези 30 минути, с цел да постигнете своята фантазия. Практикувайте това, което цяла безкрайност отлагате заради липса на време. След използването на „ теорията на 30-те минути “ в продължение на 6 месеца, погледнете обратно и си спомнете за какво сте почнали.

Ще бъдете изумени какъв брой доста сте напреднали по пътя си единствено поради някакви си трийсет минутки. Не забравяйте, че към този момент сте създали повече, в сравнение с останалите. Не очаквайте незабавни резултати. За всяко нещо би трябвало време и колкото по-голяма е вашата цел, толкоз повече крачки би трябвало да извършите.

Успех!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР